OCTOBER,20

WO28oct17:3021:00Someone releaseshowism Paradiso electronische invloedenpsychedelische popmuzieksoundscapes

Event Details

EVENT + SITE:

I.v.m. de overheidsmaatregelen rondom Corona/COVID-19 is dit concert verplaatst naar 28 oktober.

ENG: due to the measures around Corona/COVID-19 this concert has been moved to October 28th.


Someone is de naam waaronder de multi-disciplinaire artiest Tessa Rose Jackson psychedelische popmuziek en kunst uitbrengt. Op 22 april presenteert de Nederlandse songwriter, producer en multi-instrumentalist met haar vijfkoppige band het debuutalbum ‘ORBIT II’ in Cinetol. De plaat is bedoeld als een optimistische knipoog om de zware lading van deze onzekere tijden een beetje mee te relativeren.

NRC over de muziek van Someone:
“In de richting van Tame Impala gaan haar bedwelmende soundscapes vol psychedelisch cirkelende zweefklanken, deinende echo’s en haar eigen stem die als een astronaut de ruimte lijkt af te tasten.”


INFO

Someone
Show 1:
Doors // 17:30
Showtime // 18:00
Tickets: 14,00 (Incl. daglidmaatschap)

Show 2:
Doors // 19:30
Showtime // 20:00
Tickets: Uitverkocht


CORONAMAATREGELEN

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers

Mocht je voor of na de show nog trek hebben in drankjes bij de Tolbar, laat het ons dan a.u.b. weten door te bellen naar 020 261 568. Op deze manier kunnen we de gezondheidsrisico’s zo laag mogelijk houden.

Bij klachten rekenen we erop dat u thuisblijft. We hopen op uw begrip. ♡

Check het Facebook event hier

X