NOVEMBER,22

MA14nov20:00Spang Sisters + hekaZaal indie souljazzlo-fi

Event Details

Spang Sisters

De Spang Sisters maken smoothe, motown-indie muziek met een jazzy feel en een knipoog naar Motown. Het resulterende brouwsel is een fluweelzacht geluid dat nostalgie combineert met fijne ritmes en glimpen van onbeleefdheid. Met een reputatie voor ruige liveshows en erg uiteenlopende invloeden zoals Motown, The Velvet Underground and Dr Dre, ontdekken ze de grenslijnen van hun geluid en alles daarbuiten en vormen ze zo hun eigen geluid. Vanuit de kust van Brighton komen ze op 14 november in Cinetol.

In de woorden van The Line of Best Fit: ‘’Elektrisch en opmerkbaar, de Spang Sisters vervoeren een uniek, ironisch geluid van soul uit de jaren 70 met moderne lyrische verwijzingen. Hun muzikaliteit reist door blitse late-night jazz clubs, terwijl hun geestigheid hen met beide voeten terug op de grond brengt door hun fascinatie in anderen en de alledaagsheid van het leven.’’

Instagram
Spotify

Heka

Heka is een multidisciplinaire artiest, songwriter en producer uit Florence. Haar muziek bestaat uit een lo-fi, warm geluid met fragmenten uit gesprekken die diep in haar telefoon verborgen waren. Hierdoor ontstaat er een geroezemoes met stemmen die spreken over thema’s zoals liefde, verlies, nostalgie en de mooie simpelheid van het dagelijkse leven. Een intieme ervaring waarin je overspoeld wordt door melancholie. In 2021 bracht ze haar eerste EP uit, een collectie van zelf-geproduceerde folk songs met inspiratie van Bon Iver en Jesca Hoop. Haar geluid slokt je op met behulp van elektronische elementen, zachte gitaar tonen en een warme stem. Heka organiseert nu haar eerste EU-tour met Spang Sisters en komt op 14 november in Cinetol.

Instagram
Spotify

DJ Koen.FM

Tijdens het event zal Koen.FM als DJ de avond bijpassend afsluiten ter gelegenheid van de shows.

Instagram
Soundcloud


INFO
Datum | 14 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11,75*
Facebook-event | link

*Deze show is gratis voor leden van We Are Public


Praktische informatie
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@cinetol.nl.

X