SEPTEMBER,20

WO30sep19:0023:00Spill Gold, Bradu Music, Taylor MadeMilou presenteert: 3x3=9 Dansmuziekverhalen

Event Details

Til je voetjes van de vloer tijdens 3×3=9. Het wordt een avond vol bezwerende verhalen, hapjes, en live muziek van Spill Gold, choreografe Doriane Dubost Dessertine (Moonstein) en Felix Machtelinckx (Tin Fingers/White Dress).

De avond is een onderdeel van de 3×3=9 concertreeks, een initiatief van zangeres Milou Mignon. Zij presenteert drie zomeravonden waarin ze in gesprek én in duet gaat met liedmakers- en performers over het lied in al haar gedaanten: als troost, erotisch hoogtepunt, traditie, protest..


TEAM
Paradiso Melkweg Productiehuis, Annelies Verhelst (uitvoerend productie), Lourens Lente & Ruben van Zaanen (film), Woody Kilibarda (audio). Mede mogelijk gemaakt dankzij het Fonds Podiumkunsten en het Amarte Fonds.


CORONA
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

Mocht je voor of na de show nog trek hebben in drankjes bij de Tolbar, laat het ons dan a.u.b. weten door te bellen naar 020 261 568. Op deze manier kunnen we de gezondheidsrisico’s zo laag mogelijk houden. 

–> Check het Facebook event hier
–> Tickets (€12,90)

X