MAART,22

DO24mar20:0023:00Stay Sick + Lifeless Past + Toto Boroto | UITVERKOCHTCinetol presents darkwavepostpunkshoegazeSurfrock

Event Details

Cinetol presents: Stay Sick + Lifeless Past + Toto Boroto 

Stay Sick 
Stay Sick beweegt je met hun melodische riffs en gedreven beats de onzekerheid van de nacht in. Een samenwerking die van alle hoekjes van de wereld komt en in de rood getinte steegjes van Amsterdam bij elkaar kwamen met één gemeenschappelijk doel: mensen in beweging krijgen. “Post-punk energy with a twist of lime, you’ll find yourself on the dance floor in no time.” Verwacht een verassende mix van Post-Punk, Rockabilly en Skatepunk.

IG: @stay_sick
Spotify: https://spoti.fi/2X9hGB1

Lifeless Past 
‘Homegrown’ darkwave/postpunk duo. Het muziekproject ‘Lifeless Past’ werd in 2012 door songwriter/producer Satori op het eiland Curacao opgericht. Nadat de eerste demo goed werd ontvangen in internationale goth en darkwave kringen, besloot Satori het project door te zetten en werd Lifeless Past zoals we het kennen geboren. Het duo speelt sinds 2017 internationale shows, waaronder een tour door Los Angeles, California en Mexico. Lifeless Past combineert elementen van darkwave, gothic rock, punk en surfrock om tot een unieke eigen sound te komen.

IG: @lifelesspast
Spotify: https://spoti.fi/3vbwqMm

Toto Boroto 
Toto Boroto is een shoegaze/bedroom pop project uit Amsterdam. Varierend tussen solo en live band, zet het project lo-fi en mellow sounds neer met af en toe een luide noise uithaal. Het project richt zich niet alleen op het podium, maar maakte eerder al muziek voor (short)films waaronder Pariba die in 2019 werd genomineerd voor het NFF.

IG: @toto.boroto
Spotify: https://spoti.fi/3v6dQ8l


INFO 
Nieuwe datum | 24 maart 2022
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | Uitverkocht
Facebook event | link


Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl.

X