OCTOBER,22

WO26oct20:00Steven Charlot + DINAZaal jazzneo-soulsinger songwriter

Event Details

Steven Charlot 

De muziek van Steven Charlot laveert tussen r&b, neo-soul en jazz. Met smaakvolle grooves en smooth vocalen is hij altijd op zoek naar interessante harmonieën en maakt hij een ritmesectie die je laat bewegen. In zijn piano nummers vertelt hij verhalen die de diepte in kunnen gaan. Als artiest wilt Steven je het gevoel van gemaakte dapperheid laten voelen wanneer je over straat loopt en tegelijkertijd wil hij je meenemen in het uitvogelen van dit zogenaamde ‘leven’.

Dit gaat Steven Charlots eerste liveshow worden waarin hij ook zijn debuut-EP ‘Occasional Affection’ zal presenteren. Tijdens en na de show zal er een expositie zijn van fotograaf Guido de Brujn die de cover-art heeft geschoten voor de gehele EP. Tijdens deze avond op 26 oktober laat hij de rest van de fotoshoot zien en stelt ander eigen werk tentoon.

Instagram
Spotify

DINA

Met haar heldere stem en ongefilterde lyrics, neemt DINA je mee in haar eigen versie van slaapliedjes. Met fantasieën die onschuldig lijken, maar niet om de werkelijkheid heen draaien, zweeft de muziek door je oren, warm en verfijnd. DINA brengt op haar eigen kwetsbare manier een beetje jazz, een snufje soul en soms zelfs wat hiphop in haar muziek. Met inspiratiebronnen zoals Stevie Wonder en Amy Winehouse, maar ook Benny Sings en H.E.R., geven de zachte harmonieën je het gevoel van een zondagochtend.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 26 oktober
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebook-event | link


Praktische informatie
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@cinetol.nl.

X