JUNI,22

DO02jun20:0022:30Tamagotchi Paradise + Go Fishing! + Beachtenis | New DateCinetol presents 80'salternative popNederpopsynthpop

Event Details

Cinetol Presents: Tamagotchi Paradise + Go Fishing! + Beachtenis 

Tamagotchi Paradise
Het trio van Tamagotchi Paradise (bekend van the Hendrens & Make Out Molly) maakt synth pop met een knipoog naar de jaren 80 waar de synthlijnen je om de oren vliegen, de harmonieën je laten smeken om meer en je altijd op je tenen moet staan om de volgende verassing te incasseren.  Met sounds van de toekomst en invloeden van het verleden laat Tamagotchi Paradise je dansen, zwoelen, denken en voelen.

Op hun debuut single Live a Lie (2021) komen veel van de kenmerkende Tamagotchi Paradise geluiden naar voren, in de videoclip van de single worden de optische kenmerken geïntroduceerd. Je checkt hem hier: https://bit.ly/TamagotchiParadise-LiveaLie

Spotify: https://bit.ly/TamagotchiParadise-Spoti
YouTube: https://bit.ly/TamagotchiParadise-video
Instagram: @tamagotchiparadise

Go Fishing!
Het liefdesduo Go Fishing! maakt alternatieve pop – tot leven gebracht in de lente van 2020 toen de wereld op slot ging. Het begin van het coronavirus presenteerde de twee geliefden, Bart (ook bekend van Indian Askin en The Mighty Breaks) en Juliette (ook bekend van Harko), een keuze: gescheiden van elkaar de pandemie golf doorstaan of bij elkaar intrekken om te voorkomen elkaar helemaal niet te zien. Ze kozen het laatste. Wat begonnen is met het voor hun eigen plezier schrijven van muziek in hun woonkamer eindigde met de realisatie dat ze iets bijzonders te pakken hadden. En niet alleen zij vonden dat: het Talentvolle Makers Steunfonds heeft het duo uitgekozen tot één van de talentvolle makers van 2021.

Spotify: https://bit.ly/GoFishing-Spoti
YouTube: https://bit.ly/GoFishing-YT
Instagram: @gofishingmusic

Beachtenis
Een zachte zalf van 80s nederpop en slacker rock. Met zelfbedachte termen en nieuwe spreekwoorden vertelt Darek Mercks (o.a. bekend van Pip Blom) verhalen van vergeten mensen. Zijn teksten zijn zo cynisch dat je weer zin krijgt om te leven. Beachtenis is eigenzinnig, eigenwijs en eigenlijk helemaal geen Nederlands woord. Lekker flierefluiten, maar dan een Toontje Lager.

Spotify: https://bit.ly/Beachtenis-Spoti
YouTube video: https://bit.ly/Beachtenis-video
Instagram: @b_e_a_c_h_t_e_n_i_s


INFO
Nieuwe Datum | Donderdag 2 juni
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €9,50
Facebook Event | link


Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl.

X