JUNI,21

VR18jun19:3022:00Ivy Falls x Eva Serena x Noa Lee | UitverkochtThe Daily Indie Presents i.s.m. De Brakke Grond Alternativeelectro indiepopNeo Jazzsynth

Event Details

The Daily Indie en Cinetol zetten samen knallende, groovende of oorstrelende show neer. In het verleden waren bands als L’Eclair, la loye en Tousch bij de ‘TDI presents’ shows te zien. Dit keer presenteren we een avond met Vlaamse en Nederlandse acts in samenwerking met The Daily Indie en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, dat Vlaams talent op de Nederlandse kaart zet.

Ivy Falls
Ivy Falls is de kwast waarmee frontvrouw Fien Deman haar universum op het canvas schildert. Hierbinnen vinden we pastelroze pop en vredige elektronica, die ons doet dromen. Maar dromen doet ze vooral zelf; “Ik hoop mensen te bewegen en intrigeren met mijn muziek, en zo een plek te veroveren in hun platenkast.”. Haar kalmerende tracks hebben wat weg van Phoebe Bridgers en Eefje de Visser, maar zijn ondanks dat ontzettend eigenzinnig. Laat Ivy Falls je meenemen naar haar muzikale wolken, om daar vervolgens eindeloos in te willen blijven zweven.

Eva Serena
Amsterdamse zangeres en songwriter Eva Wijnbergen krijgt het voor elkaar om haar speelse fantasie op een hele volwassen en overtuigende manier te vertalen naar muziek. Voorheen bekend als San Dollar, nu terug onder de naam Eva Serena. In februari 2020 bracht ze haar debuutsingle ‘Somebody Human’ uit, een dromerige en intieme reis door de gedachtes van Eva, die doet denken aan de sierlijke pop van Caroline Polachek. Samen met bandleden van A.M. Sam, Jo Goes Hunting en Bombay combineert ze zelfgemaakte hi-fi synthklanken met een western gitaargeluid. In een warme en melancholieke sfeer omarmt Eva de kwetsbaarheid die ons mens maakt.

Noa Lee
Het vierkoppige Noa Lee ontwapend onze ziel met kleurrijke en diverse nummers. Spannende grooves en onheilspellende vocalen vinden elkaar in harmonieuze intermezzo’s en refreinen, om vervolgens weer te vervallen in mysterie. Dit zorgt voor een theatrale ambiance die doet denken aan de legendarische plaat ‘OK Computer’ van Radiohead en BadBadnotGood. Tot nu toe heeft Noa Lee een vijftal singles uitgebracht die het hart sneller doen kloppen en het bloed sneller doen stromen en deze singles zijn stuk voor stuk opgepakt door Studio Brussel, Radio 1, Humo en Knack Focus. Haar eerste EP komt binnenkort uit en deze zal naar eigen zeggen in het teken staan van de oneindige curve van het leven. Van chaos naar rust en weer terug, altijd in beweging.

Info
New Date // Vrijdag 18 Juni
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 12,50 (28 beschikbaar)

𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐕𝐥𝐚𝐚𝐦𝐬 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐮𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐁𝐫𝐚𝐤𝐤𝐞 𝐆𝐫𝐨𝐧𝐝
De Brakke Grond is sinds 1981 dé expert in Nederland voor actuele innovatieve Vlaamse podiumkunsten, beeldende kunst en muziek. Als podium en netwerkorganisatie initieert en realiseert de Brakke Grond programma’s en samenwerkingen in het gebouw aan de Nes in Amsterdam en op andere locaties in Nederland. Vlaamse kunstenaars die grensverleggend bezig zijn, ondersteunt de Brakke Grond bij het opbouwen van een duurzame praktijk in Nederland.

Coronamaatregelen
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

X