SEPTEMBER,21

ZA25sep21:0023:00Teddy's Hit | UitverkochtRelease Party alternative rockgarageindiepost punk

Event Details

Teddy’s Hit

Al sinds 2015 gaat het bij de Amsterdamse band Teddy’s Hit moeiteloos als het gaat om het schrijven van indie liedjes. Voor hun catchy en zorgeloze songs laat de band zich inspireren door hedendaagse post-punk en krautrock, maar de grootste inspiratiebron blijft 90’s indie, waar het allemaal begon. Zowel in hun opnames, als live op het podium weet de band feilloos hun energieke en frisse sound over te brengen. Teddy’s Hit is een mooie toevoeging aan de groeiende post-punk/indie scene, denk aan Steve French, Personal Trainer en Korfbal.

Na ruim vijf jaar ervaring vinden de Amsterdammers het tijd voor een debuutalbum en die gaat er komen: ‘Painters’ zal begin 2021 verschijnen op het label van Tim Knol; I Love My Label


Info
Teddy’s Hit – ‘Painters’ l Album Release
New date // 25 september 2021

Doors | 21:00
Showtime | 21:30
Tickets | 10,- (uitverkocht)

Facebook Event
Teddy’s Hit ll Spotify
Teddy’s Hit – 3voor12 Sessie


Coronamaatregelen

Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor 100 man publiek. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negetief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X