MEI,23

WO10may20:00Tempesst | Support: Cosmic Croonerzaal psychedelicrock

Event Details

Tempesst

Tempesst neemt je door een mengeling van droomachtige psychrock en melancholische zang mee in hun persoonlijke liefdesverhalen. Hun debuutalbum, Must Be A Dream wordt omschreven door the Financial Times als “blissful Psychedelia en door Clash als “glorious psych pop”.
Het album is ontstaan in hun opnamestudio in een oude schoenenfabriek in het centrum van Hackney.

De 5-koppige band uit Oost-Londen wilde naast hun eigen werk het hart zijn van meerdere creatieve processen en besloten een label te starten. In 2018 ontstond Pony Recordings. Dit was de manier van de band om dit waar te maken. Inmiddels zijn er meerdere artiesten getekend onder het label zoals: Caleb Kunle en Sunglasses For Jaws.
Hun eerste album werd zo geliefd door recensenten dat de motivatie voor hun tweede album ‘Prisoner Of Desire’ hoog was. Dit album komt uit op 2 maart 2023 en gaat een hele andere kant op door inspiratiebronnen zoals Leonard Cohen, The National, Richard Hawley and Scott Walker. Het onderzoekt de uitdagingen, die je tegenkomt tijdens een relatie. Hoe kan je jezelf niet verliezen, maar wél overgeven aan de andere persoon. 

Instagram
Spotify

Support | Cosmic Crooner

Cosmic Crooner is Europa’s nieuwste lounge-zanger en songwriter. Door zijn zelfbenoemde ‘Doowop Space Pop’ galmt muziek uit de jaren 60 en 70, maar vooral: iets gloednieuws! De meta teksten maken Cosmic Crooner een toeschouwer van het leven en de door soundtrack beïnvloede muziek neemt je mee naar een andere wereld.

Instagram 
Spotify


-INFO-
Datum | 10 mei
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €12,50
Facebook-event | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X