SEPTEMBER,21

ZA04sep19:3022:00Tenfold | New dateReply to All LP Release Party singer songwriter

Event Details

Tenfold

Tenfold is een artiest en singer-songwriter uit Amsterdam, die tot onze harten al enige tijd veroverd had met haar akoestische gitaar en enkel een aantal singels. In februari 2021 kwam hier verandering in, want Tenfold heeft heel hard gewerkt aan haar debuutplaat genaamd; ‘Reply to All’: elf autobiografische nummers die de reis naar onafhankelijkheid aan de hand van thematieken en contrasten omschrijven. Onderwerpen als vergankelijkheid en het accepteren van verlies worden aangevuld met hoopvolle nummers die gaan over levenslust en vriendschap. Met haar stemgeluid probeert Tenfold de onvolmaaktheden van het leven te verzachten.

‘Reply to All’ is een antwoord op Tenfold’s inspiratiebronnen; zo reageert ze op nummers van Bon Iver, The Tallest Man on Earth, Tennis, Kanye West en zelfs de musical Grease. Een voorproefje vind je in de laatste single van Tenfold: ‘The Outcome’. Al met al is Tenfold geworden tot een zeer diverse en volwassen artiest, die een beetje kwetsbaarheid en emotie niet schroomt.


Info

Tenfold ll Reply to All Releaseparty
New Date // 4 september 2021
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets: 10,00 (28 totaal beschikbaar)
Tenfold – ‘The Outcome’

 

Tenfold – Response to Rivers


Coronamaatregelen

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

X