OCTOBER,19

ZO27oct20:0023:00TenfoldThe Daily Indie Presents folkindiepop

Event Details

Op zondag 27 oktober viert Tenfold in Cinetol de release van haar nieuwe single Sister, die op 18 oktober gelanceerd zal worden. De nieuwe single gaat over alle bijzondere vrouwen die Tenfold in haar leven inspireren, met als boegbeeld voor dit nummer haar eigen zus.

“De band met mijn zus is bijzonder; liefdevol, trots, onvoorwaardelijk, soms competitief, zorgzaam, ergerlijk op zijn tijd en zo ongeveer de langste relatie die ik – naast de relatie met mijn ouders en mijn broer – ken. Een relatie waar mijn hart ligt, een connectie waar ik kracht uit put. “

Singer-songwriter Tenfold’s folky nummers gaan over haar perspectief op de wereld. Sinds 2014 trad zij op als solo-artist, maar daar brengt ze nu verandering in: De nummers zullen vanaf nu met een all-female band worden uitgevoerd. Samen met de reeds uitgebrachte single Nine Square symboliseren de nieuwe releases een tijd vol met nieuwe muziek en een hernieuwde sound. Ten opzichte van eerder uitgebracht werk kun je het volgende verwachten: synths, klarinet-solo’s, drumcomputers, samenzang, niet altijd even voor de hand liggende songstructuren en nieuwe gitaarsounds.

 

—> check het Facebook event hier

—> koop hier je kaartje (à €7,50)

X