MAART,19

ZA02mar19:3022:00The Jerry Hormone Ego Tripism Paradiso 60's garagerockrock 'n roll

Event Details

Paradiso presenteert The Jerry Hormone Ego Trip in Cinetol.
The Jerry Hormone Ego Trip is de Nederlandstalige rock ’n’ roll-band rondom de Rotterdamse schrijver Jerry Hormone (1982). Na van 2000 tot 2005 als gitarist van punkrockgroep The Apers non-stop door Nederland, Europa en de rest van de wereld te hebben getourd, richtte Jerry zich op een carrière als schrijver, wat resulteerde in de kinderboekenserie Borre, de literaire verhalenbundel ‘Het is maar bloed’ en een reeks columns voor Nieuwe Revu.

Naast het schrijven speelde hij nog wel in bands als The Quotes, Anne Frank Zappa (met Ryanne van Dorst) en The Windowsill, maar dat was vooral voor de lol. In 2014 lijfde hij The Tambles in als backingband van zijn eerste serieuze band in jaren, en The Jerry Hormone Ego Trip was geboren. De muziek, een mix tussen 60’s garagerock, psychedelische bubblegum-pop, Henri Rousseau-esque exotica, lullige novelty-plaatjes en de moerstalige Nederbiet-eendagsvliegen van weleer, sloeg aan bij het Nederlandse publiek toen Excelsior Recordings ‘Stout! Stout! Stout!’ uitbracht in 2016. Single ‘Josefien’ en ander mooi werk was veelvuldig te horen op radio, tv en tijdens een hele boel festivals en concerten.

In 2018 dook de band opnieuw de studio in, omdat er nog een hele stapel liedjes stof lag te vangen. In februari 2019 komt het tweede album ‘The Jerry Hormone Ego Trip swingt de pan uit!​’ uit en het eerste voorproefje ‘Mannentranen’ is nu te horen.

Meer informatie en tickets: www.paradi.so/JerryHormone

 

 

–> Check hier het facebook event

X