OCTOBER,20

VR02oct20:0023:00The Klittens l UitverkochtLokaal Signaal DIYindie-fuzz

Event Details

-Dit concert is verplaatst naar vrijdag 2 oktober-

Bij Lokaal Signaal vind je liveshows in onze zaal van de allervetste acts uit Mokum (en nabije omgeving) in een Corona-proof setting voor 30 personen per show. Hier kun je genieten van opkomende acts, van hiphop tot psychedelische pop en soul.


๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ž๐—น๐—ถ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€
The Klittens zijn vijf muzikanten op een missie, die gewoon doen waar ze zelf zin in hebben. Een band voor de mensen met een voorliefde voor blije liedjes en trieste sentimenten. Hun muziek is een verrassende mix van indie-fuzz en DIY. Het resultaat: een repertoire dat reikt van post-punk tot dansbare nummers over omaโ€™s.

De meiden kruipen langzaam uit de Nederlandse underground scene en hebben getourd door het VK met Bull uit York, support verzorgd voor SASAMI en Tacocat en speelden samen met o.a. Personal Trainer, KIEFF en Global Charming. Onlangs brachten ze hun debuut maxi single uit op Geertruida in samenwerking met het Engelse label Permanent Creeps en momenteel werken ze aan nieuw materiaal.


INFO

๐—Ÿ๐—ผ๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ฆ๐—ถ๐—ด๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—น: ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ž๐—น๐—ถ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€ (๐—ถ๐˜€๐—บ ๐—š๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ)
vrijdag 2 oktober
Show 1: deuren 20:00 // show 20:30 (Uitverkocht)
Show 2: deuren 21:30 // show 21:45 (Uitverkocht)
Tickets โ‚ฌ10 via deze link (Uitverkocht)

Facebook:ย The Klittens
Instagram:ย theklittens
Spotify: https://spoti.fi/3aW6muy


CORONAMAATREGELEN

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers โ™ก

Mocht je voor of na de show nog trek hebben in drankjes bij de Tolbar, laat het ons dan a.u.b. weten door te bellen naarย 020 261 568. Op deze manier kunnen we de gezondheidsrisicoโ€™s zo laag mogelijk houden.ย 

Check het Facebook event HIER

X