OCTOBER,19

WO30oct20:0023:00The Mighty Breaks + Tousch + Global CharmingThe Daily Indie Presents 90s alternativegaragerocknew wave

Event Details

The Mighty Breaks.
Hun garage pop/90s alternative sound is geïnspireerd door artiesten als Guided by Voices, The Jesus and Mary Chain en The Dandy Warhols. Daarnaast staan deze Haagse jongemannen die alle vijf zingen bekend om hun energieke live shows met fuzzy gitaren en edgy saxofoonpartijen. Onlangs verscheen hun eerste plaat Master Club.

Tousch.
Nog zo’n Haagse garagerockparel: Tousch. Nadat de bandleden verschillende paden hebben bewandeld in het buitenland en als bandleden van Taymir, Mister and Mississippi, Ronde en Woot zijn ze terug met een gereboote sound en gedrevener dan ooit. Verwacht garage rock ‘n’ roll met invloeden van Thee Oh Sees, Ty Segall en The Dead Weather.

Global Charming.
Global Charming is een pasgeboren project uit Amsterdam. Met de klassieke combinatie van elektrische gitaren, bas en drums probeert de vierkoppige band verveling, vermoeidheid en verdoemenis van zich af te slaan. In dit proces ontstaat er een mix van slordige rock en post-punk. Met leden van Fuz, Torii, Petersburg Orderer en our Minor fall.

—> check het Facebook event hier

—> koop hier je kaartje (à €7,50)

X