NOVEMBER,21

DO11nov20:0023:00The Small Breed + The Sunset SocietyTDI presents 60spopPsychpop

Event Details

TDI Presents: The Small Breed + The Sunset Society 

Al een tijd zetten we in samenwerking met The Daily Indie knallende, groovende en oorstrelende shows in Cinetol neer. Bands als L’Éclair, Baby’s Berserk en Bartek kwamen al voorbij.

The Small Breed 

“The Small Breeds muziek staat vol inventieve melodieën en gevarieerde instrumentatie, die volledig in dienst staan van het ultieme doel: het perfecte popliedje.” aldus The Daily Indie. Met charmante en wervelende psychpop kanaliseert The Small Breed uit de betoverende melodieën en weelderige geluiden van de magische muziek uit de late jaren 60. Dankzij een grote verscheidenheid aan instrumentale vaardigheden, levert de band volledig verrassende composities vol hemelse harmonieën, duizelingwekkende orgelsolo’s, catchy hooks en lange, dromerige instrumentale passages.

Spotify: https://spoti.fi/3u4Kq9T
Youtube: https://bit.ly/3lLnOYm

The Sunset Society 

Verloren klanken van de zomer verpakt in aanstekelijke melodieën. The Sunset Society neemt je mee op reis naar de zonnige stranden van Californië in de jaren 60. Sunshine pop/psychedelische pop met surf invloeden en meeslepende harmonieën. Zoetsappige liefdesliederen met galmende gitaren zullen je doen wegdromen naar de beste zomer van je leven.

Spotify: https://spoti.fi/3CT7MTp
Youtube: https://bit.ly/2XInn8F


INFO 
Datum | 11 november
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | 10,-

Facebook Event 


Corona Maatregelen 

Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor 100 man publiek. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X