JUNI,22

ZA11jun20:0023:30Snac Pac Presents: The Snac BarZaal danceelectronicfunk

Event Details

The Snac Bar

Snac time! Een hele avond aan muziek, met live-optredens en DJ’s, eclectisch, funky en feestelijk. Met Snac Pac, Yoeri en het DJ duo Skuuma bestaande uit DJ Eff en DJ Umonska.

Snac Pac 

Snac Pac is een funkadelisch duo geïnspireerd door afrobeat, disco en de underground raves in Amsterdam en Leiden. Snac Pac’s nummers combineren new wave disco met energieke dancebeats, en hun stuiterende baslijnen en zeer funky speelstijl brengen de groove naar elke dansvloer. Eerste singles She Don’t Know Where I’m From, Watcha Gotta Say and B.O.P. zijn al te streamen, en hun debuutalbum staat op de planning in 2022. Maar live is het nog feestelijker.

Spotify 
Website

Instagram

Yoeri

Amsterdamse stadslegende Yoeri heeft zijn vingers in vele heerlijke taarten. Nieuwe EP MEGA is uplifting en energiek, en past bij alle gelegenheiden<3 Yoeri maakt vrolijke verhalende hiphop met energieke beats en veel melodische geluiden, waarover hij met humor rapt en vertelt over vanalles en een beetje meer.

Music
Instagram

Skuuma –  DJ Eff and DJ Umonska 

DJ Umonska 

Umonska haalt haar energie uit de ruimte waar ze draait, en geeft die meteen weer terug. Dit valt ook terug te horen in haar muziek, waar ze alle geluiden doorkruist en samenvoegt, gegrond in elektro en breakbeats. Ze is zeer genre-fluïde.. maar zou nooit house draaien.

Music
Instagram

DJ Eff: 
De sets van DJ Eff zijn precies, flink zwaar aan de bas, en precies goed. Lagen van oldschool hiphop, ghetto tech, triphop en funky vocal samples worden gelegd over UKG, dubstep en broken beat. Met klassiekers van haar moeder, ook DJ, en haar eigen verse bibliotheek, brengt ze het onverwachte samen om iedereen aan het grooven te houden.

Music
Instagram

poster by @brianraudenbush


-INFO-
Datum | 11 Juni
Deuren | 19:45
Aanvang | 20:00
Tickets | €10


Praktische informatie
We volgen de actuele corona-aanbevelingen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X