MEI,23

DO18may20:00The Tubs + Charlie Avalon (DJ) | London Calling prepartyi.s.m. Paradiso indiepost punk

Event Details

Deze avond, exclusief voor pashouders van de Indiestadpas 2023, komt de Londense postpunkband The Tubs naar Cinetol. Een dag later staan zij in Paradiso tijdens London Calling maar gedurende deze avond kan jij in een kleinere setting genieten van deze Londense postpunkband.

The Tubs

The Tubs werd in 2018 gevormd door Owen ‘O’ Williams en George ‘GN’ Nicholls, voormalige bandleden van de Britse postpunkband Joanna Gruesome. Door elementen van postpunk, traditionele Britse folk en gitaar jangle te verwerken met pophooks en invloeden van hedendaagse indiebands als Twerps en Goon Sax creëren zij een unieke eigen sound.

Dj-duo Charlie Avalon 

Dj-duo Charlie Avalon, bestaande uit Charlie Rombach en Avalon Peters, laat je deze avond genieten van een scherpe selectie aan indiemuziek. Kenmerkend aan de sets van het duo zijn de zorgvuldig uitgezochte nummers uit de postpunk en de indiepop met dansbare beats. Eerder draaiden zij al op festivals als Lowlands, Best Kept Secret en Tivoli Vredenburg.


INFO
Datum | 18 mei
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | Indiestadpas exclusief


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X