FEBRUARI,20

WO26feb20:0023:00The Unemployed+ Ophelia + LOKOBandjesavond neosoulpsychedelische poprock

Event Details

The Unemployed is een rock band uit Amsterdam bestaande uit Boaz Vida(drums), Jarne Ris(gitaar en zang), Jona Pattipeilohy(bas en zang) en Simon Haneveld(gitaar en zang). De jongens zijn nu al ruim een jaar in deze formatie samen en laten zich graag inspireren door acts als The Black Crowes, Peter Frampton en Pearl Jam. Dit resulteert in een gevarieerde en energieke live show die je niet snel zal vergeten. Op dit moment is de band bezig met de laatste voorbereidingen van het eerste album, waarvan de release gepland staat in de zomer van 2020.

Ophelia bestaat uit vijf muzikanten die zijn samen gekomen om een fusie van Jazz/NeoSoul naar je oren te brengen! De dromerige vibe die ontstaat door gebruik van instrumentale stukken en meerstemmigheid neemt je mee op een reis waar verschillende stijlen met elkaar versmelten, waaronder Samba en Reggae. Beïnvloedt door muzikanten als Prince, Hiatus Kaiyote en Jaco Pastorius. Hoopt Ophelia op eigen wijze jouw kijk op muziek te verbreden!

LOKO is een psychedelische garage pop band. Met hun trashy en authentieke sound, grunchy melodielijnen die in je kop blijven hangen, zweverige tussenstuken en droge karakters beloven ze u een avond vol met flapskerdoedels.

—> Check hier het Facebook event

—> Koop hier je kaartje (à €6,50)

X