SEPTEMBER,20

ZA26sep19:3023:30The Vices + Queen's Pleasure | UitverkochtThe Daily Indie Presents indiepsych-popsurf rock

Event Details

The Daily Indie en Cinetol zetten pre-corona maandelijks een knallende, groovende of oorstrelende show neer. In het verleden waren bands als L’Eclair, la loye en Tousch hier te zien. Nu pakken we de draad weer op met Dripping Trees en Bartek.


THE VICES (NL)
The Vices kwamen in 2019 uit het niets en zijn sindsdien niet meer te houden. Het eerste stadium van hun bestaan begon met Eurosonic, een supportshow voor Yungblud en een tour naar de UK. Als heuze liefdesbaby van The Strokes, The Growlers en Cage the Elephant, maken The Vices met hun surfrock, indiepop en garage een heerlijke cocktail die je niet snel zal vergeten. 

Deze band is uitgeroepen tot 3FM Talent en heeft 25 popronde shows mogen spelen op basis van hun hitsingles ‘Boy’ en ‘Sly Smiled Berlin Child’, die beide te beluisteren zijn op hun laatste EP ‘Good Morning City, Now Let Me Sleep…’. Zoek niet verder, want The Vices is je nieuwe favoriete band.

QUEEN’S PLEASURE (NL)
Queen’s Pleasure is een brutale, semi-psychedelische, 4 piece garagerockband uit Amsterdam. Gedreven door een moorddadig en poetisch verlangen naar liefde klinkt Queen’s Pleasure als een mix tussen de Dandy Warhols en Blur, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Een ‘Wall of Sound’, met energie voor tien, die je kan verwachten van een band is z’n late tiener jaren.


INFO

TDI Presents: The Vices + Queen’s Pleasure
Show 1: 20:00 // (Uitverkocht)
Show 2: 21:45 // (Uitverkocht)
Tickets €10 (30 tickets per show beschikbaar)

—> Check the Facebook event here

–> TICKET voor de 20:00 show

–> TICKET voor de 22:00 show


CORONAMAATREGELEN

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

X