JANUARI,17

ZA14jan20:0023:00Theatervoorstelling De Pijp Uit de pijp uitstichting stadstoneeltheatervoorstelling

Event Details

Er zijn duizenden manieren om de pijp uit te gaan, vrijwillig en onvrijwillig. Je kunt blijven roken of stoppen met een verslaving, bij de pakken neerzitten of je moed bij elkaar rapen om je diepste wens en grootste droom waar te gaan maken, maar je kunt natuurlijk ook in eenzaamheid overlijden en op een brancard of tussen 6 plankjes De Pijp uit gaan, per slot van rekening is hier geen begraafplaats. Hoe je je leven ook leeft, vroeg of laat gaan we allemaal.

Ben je tevreden of ontevreden met het leven dat je hebt geleefd? Welke zaken wil je voor die tijd nog aanpakken en waar zou jij je leven voor willen geven? Er zijn momenten dat je je eigen grens over wilt maar dat roept ook angst op. Wie is jouw grote voorbeeld, jouw held, jouw rolmodel die je inspireert om het roer om te gooien of nieuwe wegen in te slaan?

In januari en februari 2017 kun je zien en ervaren wie de helden zijn die ons in Amsterdam Zuid/ De Pijp mobiliseren tijdens de buurtvoorstelling ‘De Pijp Uit‘.

Alleen is zelfs De Pijp uit gaan tegenwoordig niet goedkoop. Daarom vragen wij om uw hulp om deze voorstelling te realiseren. Hiervoor hebben wij een crowdfundactie van een maand opgezet. Wij zijn heel blij met alles dat u kunt missen en u krijgt vanaf donaties van 15 euro een leuk cadeautje! Gaat u alsublieft naar de crowdfundwebsite en help ons ‘De Pijp Uit‘!

X