FEBRUARI,18

10feb(feb 10)17:0011(feb 11)03:00TjappasPharadice Birds, PONCHO, Panthause, KaraNetics, Kisk... bandsexpositiefoodgarageindie

Event Details

Kunst, eten en muziek!

Op deze avond komt dit allemaal samen tot een prachtige mengelmoes van alles wat mooi en lekker is.
Een podium voor jong talent, maar vooral een ontzettend mooie avond.
————————–————————–————————–————
Tolbar: Expositie en eten onder het genot van live muziek.
Zaal: Bands en DJ’s tot diep in de nacht!
————————–————————–————————–————-
Bands:

Pharadice Birds

Deze jonge Amsterdamse band heeft elkaar gevonden in de gruizige sferen van alternatieve bands uit de jaren ‘90. Gedreven door vliegende gitaarlijnen en slepende grooves maken zij grauwe shoegaze met moderne indie invloeden. Denk aan bands als Slowdive, Death Vibrations en The Lucid Dream.

PONCHO

Een lachende drummer met een eindeloze groove, 2 gitaristen waarvan het lijkt alsof ze net uit de Scandinavische hooglanden zijn gestapt en een dansende bassist die zijn stembanden op de meest zwoele manieren gebruikt. Voeg daar een glaasje 60’s aan toe en je hebt PONCHO. Dansbare indie die het onmogelijk maakt om niet tenminste één ledemaat te bewegen. “Het lichaam is er om bewogen te worden”.

Panthause
PANTHAUSE is een dromerige indie rock band, met een punk attitude. Deze jonge band uit Amsterdam verleid je met hun meeslepende nummers, hypnotiserende gitaarpartijen en zweverige zang. Met invloeden van onder andere Queens of the Stone Age, Royal Blood, Radiohead & Jody Bernal zetten ze een een dynamische en energieke show neer.
————————–————————–————————–————-
DJ’s:

KaraNetics (chill hiphop/funk)

Kisk (dubstep/liquid/dnb)

Many Møre (van alles en nogwat)
————————–————————–————————–————-

// zaterdag 10 februari
// 17:00 – 3:00
// €7

Check hier het facebook event

X