NOVEMBER,17

WO15nov20:3023:00TolshowMiriam Rasch, Roel Bentz van den Berg literatuurshowOBA Cinétol

Event Details

Broedplaats Cinetol en OBA Amsterdam organiseren in 2017 elke derde woensdag van de maand de Tolshow – een literaire talkshow met een beginnende schrijver die in gesprek gaat met zijn of haar voorbeeld.

Editie #9

Filosoof en essayist Miriam Rasch gaat in gesprek met schrijver en radiomaker Roel Bentz van den Berg in de negende en laatste editie dit jaar van de Tolshow.

Miriam Rasch studeerde literatuurwetenschap en filosofie en werkt bij het Instituut voor Netwerkcultuur van de Hogeschool van Amsterdam. Ze schrijft essays en kritiek voor onder meer De Gids, De Groene Amsterdammer en Revisor. In 2015 won ze de Jan Hanlo Essayprijs Klein. Deze zomer verscheen haar essaybundel Zwemmen in de oceaan: Berichten uit een postdigitale wereld.

Roel Bentz Vd Berg studeerde filosofie, maakte 25 jaar programma’s voor de VPRO, en is redacteur van De Gids. Eerder verschenen van hem De luchtgitaar, Dagen van vertrek, Zapdansen (Jan Hanlo Essayprijs 2007) en Engelen in regenjas.In 2016 verscheen zijn nieuwste roman Het naderen van een brug.

Een gesprek over (onder andere) internet, muziek, dood en, als altijd, favoriete schrijvers onder leiding van Fiep van Bodegom.

// Woensdag 15 november 2017 20:30
// Bibliotheek Cinétol – Tolstraat 160
// € 5,- met OBA-pas, normaal € 10,-

X