MEI,19

DO09may20:0023:00TOON.geluiden uit de Pijp muziekspoken wordverhalen

Event Details

TOON.
Geluiden uit de Pijp

Ontdek wat de Pijp jou te vertellen heeft, op een bijzondere avond waar muziek en verhalen samenkomen. Verwacht nieuwe ontmoetingen, dynamieken en improvisatie. Dit keer met optredens van Uncharted Land (jazz) en we.aselly (hiphop) en verhalen van Milou Mignon en Jadzia Vrij.

// DOORS 20h // SHOWTIME 20.30h // ENTRY €7 //

Line-up:

Muziek:
◈ WE.ASELLY – Wesley AKA we.aselly is een underground hip hop producer. Geïnspireerd door de beat scene uit L.A., maar dan met een Nederlandse benadering. we.aselly = zeezieke Hip Hop beats die net niet helemaal lekker op de tel liggen.
 
◈ UNCHARTED LAND – Ondanks hun relatief korte bestaan klinkt het Amsterdamse jazzkwartet Uncharted Land als een vanzelfsprekendheid. Het sprankelt, swingt en straalt een grote vitaliteit uit. Op het repertoire staan standards en stukken van hedendaagse jazzcomponisten.
 
Verhaal:
◈ MILOU MIGNON – een hoorspelmaker en pop-chansonnière met liedjes als eigentijdse muziekdoosjes. Vorig jaar bracht ze haar debuutalbum Ons Bed Is De Savanne uit en in het najaar volgt haar tweede: Stadskoraal.
 
◈ JADZIA VRIJ – Jadzia heeft bijna overal in Amsterdam gewoond maar geeft toch de voorkeur aan de buurt waar zij is opgegroeid. De Pijp! Ondanks de verandering van de buurt zijn er nog een aantal jeugdsentiment juweeltjes te vinden waar ze jullie over zal vertellen.

–> check hier het Facebook event.

–> koop hier je TICKETS.

X