AUGUSTUS,20

VR21aug20:0022:00Torii | uitverkochtLokaal Digitaal: concert + live stream psychedelic pop

Event Details

Vanaf eind juni brengen wij live-muziek terug naar Cinetol met de Lokaal Digitaal shows! Zowel vanuit onze zaal als online kun je genieten van opkomende acts, van hiphop tot psychedelische pop en soul.

Torii is een vijfkoppige psychedelische popband die begon als soloproject van muzikant en producer Domenico Mangione. In de setting van een verlaten schoolgebouw, omsingeld door krijsende meeuwen, nam hij demo’s op die de basis vormden voor debuutalbum Return To Form, door 3voor12 benoemd als ‘een van de meest veelbelovende Nederlandse releases van 2020’. Optredens in zalen en op festivals als Paradiso, Vera, De School, Incubate, Grasnapolsky and Le Guess Who? volgden snel. De essentie van Torii zit ‘m in het doen, in het muziek maken zelf: ruimte maken om te experimenteren en het plezier vinden dat daaruit voortkomt.

Torii vrijdag 21 augustus – 20:30 of 21:45 uur
-Plek in Cinetol: €10 via Amsterdam Alternative – let op: 30 kaarten per show beschikbaar!
20:30 show (inloop 20:00) via deze link
21:45 (inloop 21:30) via deze link
-Streamen kan ook. Check voor meer info hieronder

FB Event || Facebook: Torii|| Instagram: @torii_the_band || Spotify

CONCERT IN ZAAL:
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡-

LIVE STREAM – DIT IS HOE HET WERKT:
Op vrijdag 21 augustus staat Torii in Cinetol klaar om voor jullie te performen. De live stream gaat om 20:30 uur van start (tijd onder voorbehoud). Deze zal via de kanalen van Cinetol en Paradiso Indiestad te zien zijn op donatiebasis. De opbrengsten gaan naar de artiesten en geluidstechnici.
X