DECEMBER,18

ZA08dec19:3022:00Town of Saintsism Paradiso folkindie

Event Details

De Nederlands/Finse indiefolk band Town Of Saints komt uit Groningen, maar de band is eigenlijk amper thuis. Sinds hun eerste ontmoeting in 2013 touren straatmuzikanten Harmen Ridderbos (zang/gitaar) en Heta Salkolahti (viool/zang) namelijk non-stop door Europa. En in de afgelopen vijf jaar ontwikkelde Town of Saints zich van een indiefolk-duo tot een vijfkoppige groove-machine.

Met hun derde album “Celebrate” gaat Town of Saints weer terug naar hun roots als folkduo. Op de plaat (en live) worden ze weer bijgestaan door vaste band Jesse (drums), Jukka (bas) en Berend (gitaar), maar de liedjes blijven in essentie akoestische folkliedjes.

Zelfs al gaan veel van de nieuwe nummers over het eind der tijden, Town of Saints brengt ze met een frisse energie, de nodige humor en met veel speelplezier. Verwacht de zaal een stukje lichter te verlaten dan bij aankomst, niet alleen omdat al je zweet eruit is gedanst, maar ook omdat alles toch niet zo erg is als het soms lijkt. Zelfs niet het einde van de wereld.

Voorprogramma: The First Wolf

meer informatie & tickets: http://paradi.so/TownOfSaints18
Alle genoemde tijden onder voorbehoud

 

–> Check hier het facebook event

X