JULI,23

DO27jul20:00TRENTH | Support: Cosmic Debris + Lifeless PastSingle release noisepunk

Event Details

TRENTH

TRENTH is een spoken-word punkband uit Den Haag. De muziek van TRENTH was te omschrijven als zware, eenvoudige gitaarriffs met epische poëzie. Dit is duidelijk te horen op hun eerste EP “TRANTHESEKSUEEL” uitgebracht onder Motorwolf Records. In 2022 hebben ze zichzelf opnieuw uitgevonden met nieuwe bassist en zangeres Luna Becking. TRENTH ontwikkelde hun stijl in een meer hook-based richting, afgewisseld met langere verhalende nummers naarmate de band meer invloeden opnam, variërend van Henry Rollins tot funk-acts zoals Parliament en James Brown. Tegenwoordig treedt TRENTH in heel Nederland op, met als doel hun publiek uit alle uithoeken van het land te shockeren.

Op 27 juli presenteren ze hun nieuwe single in Cinetol.

Instagram 
Spotify

Support | Cosmic Debris 

Stap in de ruimtecapsule met Cosmic Debris en geniet van het uitzicht! Verwacht psychedelische landschappen en adem de jaren ’70 vibraties in terwijl je je hoofd uit het raam steekt. Dit spacerock trio bestuurt het schip op geheel eigen wijze. Oordoppen mee want harder is ALTIJD beter.

Instagram 
Spotify

Support | Lifeless Past

Lifeless Past uit Nederland is een duo dat jaren ’80 geïnspireerde punkmuziek maakt. Hun geluid wordt gekenmerkt door koude drums en donkere winterse zang.
Met enkele releases op hun naam, waaronder hun eerste twee EP’s en hun debuutalbum op het Poolse Batcave Records, zijn ze een bekende naam in de Nederlandse underground punkscene.

Instagram 
Spotify


INFO
Datum | 27 juli
Deur | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X