DECEMBER,22

VR16dec20:45Tres Navy KerstspecialNew Music Release hiphopR&Burban

Event Details

Tres Navy

Tres Navy is een urban pop duo uit Amsterdam Osdorp, bestaande uit broers Jimmy en Rowsu en opgericht in 2017. Ze maken urban, hiphop, party en r&b anthems en halen inspiratie uit onder andere Michael Jackson, Usher, Lil Wayne, Drake en Trey Songz. Sinds 2020 hebben ze tal van singles uitgebracht, met name: OMG, Allang, Eenmans, In The Morning, Only One en Niemand Anders. Tres Navy speelde de Popronde seizoen 2021 als rijzende en spotlight act voor FunX.

Het duo heeft tot nu toe 2 studio EP’s en 1 maxi single uitgebracht en momenteel wordt er gewerkt aan nieuwe muziek om 2023 omver te blazen. Op 16 december komen ze met een kerstspecial vol nieuwe muziek naar Cinetol.

Instagram Tres Navy
Spotify

Deze show is mede mogelijk gemaakt door de Popkanjers programmeringsregeling van NH Pop en het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord Holland.

Instagram NH-Pop


-INFO-
Datum | 16 december
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10*
Facebook-event | link
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/tres-navy-kerstspecial/

*Deze show is gratis voor leden van We Are Public


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X