FEBUARI,22

DO03feb20:0023:00Tres Navy | Nieuwe DatumCinetol Presents hiphopR&B

evosocial

Event Details

Cinetol presents: Tres Navy

Nederlands duo Tres Navy maakt urban- hiphop, party en r&b anthems – vrouwvriendelijk. Het duo bestaat uit de broers Jimmy & Rose, geboren in Nederland en opgegroeid in Amsterdam Osdorp. De naam Tres Navy staat dan voor (deels) voor de plek waar zij zijn opgegroeid, alsook de broederlijke connectie. Tres is een verwijzing naar het laatste cijfer van de postcode vanwaar de broers zijn opgegroeid: de ‘3’, met een omslag naar het Frans “om het tof te laten klinken”. Ook broer Nevin werkt mee aan Tres Navy, maar dan áchter de schermen. ‘Navy’ slaat op de ‘brotherly connection’, net als de Navy Seals waar broederschap ook erg belangrijk is. En zo: Tres Navy. Dit jaar brachten ze een nieuwe EP uit: ‘Summer Nights’. Op deze EP hoor je vrolijke, dansbare en melodisch aanstekelijke tracks die je doen denken aan een zomer die we net niet hebben gehad.

Dit jaar zijn ze geselecteerd voor de Popronde en door FunX werden zij ook nog is benoemd tot FunX talent. Denk aan: Zefanio, Kevcody, Ajay

Spotify: https://spoti.fi/3l8d7QD
YouTube: https://bit.ly/3a1zzod
Instagram: @tresnavyofficial


INFO
Datum | Donderdag 3 februari
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €10,-

Facebook-event link


Coronamaatregelen
Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor driekwart capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

Tijd

20:00 - 23:00

X