SEPTEMBER,19

ZA21sep20:0022:30Vampire BordelloSupport: Solstice funkironicrocksoul

Event Details

Vampire Bordello is opgericht door leden met flink wat ervaring in verschillende bands. Dit komt allemaal samen in een rockband die qua stijl ligt tussen Faith no more, Electric six en Bloodhound gang met wat funky uitstapjes a la Fun lovin’ criminals en de Red hot chili peppers. Een energiek optreden met veel muzikale variatie van een band die zichzelf niet heel serieus neemt.

De eerste EP ‘Don’t be my sunshine’ is compleet in eigen beheer opgenomen en is te vinden via alle grote muziekaanbieders zoals Spotify en iTunes.

Voorprogramma: Solstice is een post-rock collectief dat hun geluid als ‘Alternative Post Rock’ en ‘Pop Noir’ heeft beschreven. De sound klopt van grote melancholie, maar er zit ook een gezonde dosis vuile, verpletterende rock-‘n-roll in. Met een geluid dat doet denken aan Interpol, Band of Horses en Placebo, bezoekt het geluid van de band voortdurend sonische pieken en dalen, terwijl de gitaar luisteraars omringt in een wervelende zee van sprankelend geluid. Een diepe en indringende stem maakt de sound van Solstice compleet.

—> Koop hier je kaartjes

—> Check hier het Facebook event

X