JUNI,23

DO29jun20:00VAN ELST + LÖNA + Lizet Avivazaal folkindie synth pop

Event Details

VAN ELST

Met Inspiratiebronnen als Moderat, Tycho & Oscar and the Wolf probeert de producer, songwriter en drummer VAN ELST bewustzijn en begrip tee creëren voor worstelingen die vele ervaren. Hij neemt je mee in een reis om licht te schijnen op de onuitgesproken kanten van geestelijke gezondheid.

Met zijn vorige band Desert Mountain Tribe stond hij in het voorprogramma van Bauhaus. Daar heeft hij geleerd hoe je emotionele en etherische liedjes kan schrijven. Zijn muziek neemt de luisteraar op in een al authentiek sonisch landschap en zet zijn muzikale mix van melancholische synthlijnen, zware elektronica en atmosferische dromerige vocale melodieën voort.

Instagram
Spotify

LÖNA

LÖNA maakt donkere popmuziek, vandaar de noordelijk klinkende bandnaam die in het Zweeds ‘waardevol’ betekent. De tweeling laat zich dan ook inspireren door noordelijke acts zoals Björk, AURORA en popartiest Tove Lo. De gezamenlijke liefde voor donkere popmuziek vormt de basis, waarbij ijzige synthgeluiden en wijds galmende gitaren als een rode draad door de muziek stromen. Aangevuld door teksten over o.a. het overlijden van hun vader, feminisme en (LHBTI) liefde.

Instagram
Spotify

Lizet Aviva

Lizet Aviva’s muziek is als water – het neemt je mee in een kabbelende stroming, maar sleurt je ook als een draaikolk naar de bodem. Lizet schrijft over het ontgroeien van het verleden en het zijn van een dromer in deze snel draaiende wereld. Poëtische indie folk met een rauw randje: geïnspireerd door artiesten als Wilco, Madison Cunningham en Feist.
Haar debuut EP In My Backyard is gereleaset op 2 november 2022. In My Backyard is een muzikale en poëtische reis door de achtertuin van het leven: een plek waar de mooiste gedachtes en herinneringen bewaard zijn, maar waar ook de donkerste geheimen in de schaduw zich verschuilen

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 29 juni
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X