AUGUSTUS,21

ZO29aug20:0022:00Von Veh + Crashing BatsCinetol presents indiepoprockshoegaze

Event Details

Von Veh
Von Veh kronkelt zich een weg door alternatieve indiepop en harde rock. De Amsterdammers brachten onlangs hun tweede EP ‘Rubbing Makes It Worse’ uit, die goed werd ontvangen. Musiscene schreef een lovende recensie, “Von Veh levert met Rubbing Makes It Worse een puike EP af, die ernaar doet verlangen om de band eens live te aanschouwen. Alleen al de hynotiserende gitaarriffs van Openly Remember, waarmee de EP wordt afgetrapt, staan wat ons betreft garant voor een bruisende show.” Geïnspireerd door bands als Pixies, PJ Harvey, en Sonic Youth. Dat wordt smullen voor de jaren ‘90 gitaarrock liefhebber.

Spotify
Instagram: @vonveh_music

Crashing Bats
Crashing Bats is een 4 koppige rockband die schreeuwt naar meer. Met ingrediënten uit verschillende muzikale richtingen creëren ze een sound die vooral gekenmerkt wordt door een stevige basis van rauwe bas en woeste drums, vieze distorted gitaren, en melodische zanglijnen die daarboven zweven. Toch zijn geen twee nummers hetzelfde – van dikke muren van geluid tot catchy songs waar je op kunt meespringen. Hun meest recente single werd door 3voor12 Den Haag beschreven als “Een lekkere bak gitaren, de nodige go-fuck-yourself’s en heerlijke melodieuze zanglijnen. De Crashing Bats hebben een recept voor succes”

Spotify
Instagram: @crashingbats


INFO
Datum // 29 augustus

Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,-

Facebook Event


Corona maatregelen
Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers.⁣ Hierbij maken we geen gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Bij klachten rekenen we erop dat je thuisblijft. We hopen op jullie begrip. ♡

X