MAART,23

ZA25mar20:45Von Veh + Support: MANKESreleaseparty alternatieve rockindierock

Event Details

Von Veh

Von Veh zou met hun invloeden uit de nineties te omschrijven zijn als een liefdesbaby van PJ Harvey en The Pixies. Ze staan bekend om hun gitaarpartijen die tegen elkaar aanschuren. De onverstoorbaar voortstuwende ritmesectie, vette synthklanken en hypnotische soundscapes. De zangeres neemt je mee in waargebeurde verhalen die soms noisy, soms meeslepend of triest kunnen zijn.

Von Veh scoorde in 2022 een nummer één notering met de single Turmoil! Turmoil! in de Indie Chart. Op zaterdag 25-3-2023 zal de band een releaseshow geven ter ere van hun derde EP getiteld ‘Undecided’. Deze EP komt uit op 3 maart. Von Veh is geen onbekende meer voor de Cinetol. In 2021 heeft de band daar een uitverkochte releaseparty gehouden ter ere van hun tweede EP.

Instagram  
Spotify 

Support: MANKES

MANKES is een tweekoppige band uit Amsterdam NL. Hun muziek ademt een donkere mix van filmische folk met Noord-Europese en Mediterrane invloeden, aangevuld met een gezonde dosis noise. De muzikanten bespelen elk verschillende instrumenten, wat resulteert in een opmerkelijk geluid in de geest van folk-noise/post-gothic folk.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 25 maart
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X