OCTOBER,21

VR22oct20:0022:00Weak Moves + PAULACinetol presents Experimentele Rockjazzpunk

Event Details

Cinetol Presents: Weak Moves + PAULA 

Weak Moves 
De Amsterdamse Jespfur maakt onder alias Weak Moves muziek met een intrigerende combinatie van Punk, Jazz, Slowcore en Experimentele Rock. Nadat de self released EP ‘The First Moves’ uitkwam kreeg het project wereldwijde aandacht in de underground scenes. Twee jaar later werd het tijd voor live shows en werd de drie koppige band om het project gevormd. De eerste (onaangekondigde) show in een Amsterdamse keuken was een groot succes en het project is klaar om de lokale venues te bestormen; volgende op het programma: Cinetol op 22 oktober.

PAULA 
PAULA is een onafhankelijk solo project van Ruben Oosterman (bekend van Klaplong), waarin hij lieve, melancholische gitaren, gesatureerde drum machines en samples combineert tot een vette sound.


INFO 
Datum | 22 oktober
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,-

Facebook Event 


Coronamaatregelen 
Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor 100 man publiek. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X