JANUARI,23

VR06jan20:45Weak MovesEP Release emo rockgaragerockjazznew agepost punkslowcore

Event Details

Weak Moves

Weak Moves maakt introspectieve audio vibraties die genres zoals post-punk, jazz, slowcore, emo rock, garagerock, new age en experimentele rock bij elkaar brengt. Na de release van hun album ‘’First Moves’’ in 2018, werd de band een trio.

Door middel van onverwachte tempoveranderingen, luidruchtige interludes en hersenbrekers, zijn hun shows energieke conversaties met het publiek. Enkele uren na hun performance op 6 Januari in Cinetol, zal Weak Moves’ eerste EP met de complete groep worden uitgebracht.

Instagram
Spotify

Support: Karel

Karel is een artiest uit Nederland en based in Amsterdam. Hij creëert minimalistische synthwave tracks. Zijn unieke John Maus-achtige geluid, dat 80s synth-pop en wave bij elkaar voegt, is hoorbaar in zijn eerste EP ‘Life’ en in zijn tweede EP ‘The Work’. Karel speelde onder andere op Down the Rabbit Hole. Met een energieke en excentrieke manier van performen, zal hij op 6 januari in Cinetol spelen.  

Soundcloud
Instagram 

Support: Oliver Palfreyman

Oliver Palfreyman is een producer uit Londen. In zijn werk verkent hij herhaling, ritme structuren en sample manipulatie om muziek te creëren die met meerdere genres overlapt. Zijn live shows laten dit geluid zien, waarin hij tracks deconstructueert om ze weer terug te verweven in een naadloze stroom van geluid.

Instagram
Spotify

Support: that guy from the smoking area 

Bekend om muzikaal polyamoreus te zijn, verlegt that guy from the smoking area altijd de grenzen van zijn geluid. Oorspronkelijk komt hij uit het VK en is nu based in Amsterdam. Hij heeft waarschijnlijk jouw aansteker gestolen tijdens een avond op het terras, terwijl hij later die avond verscheen naast een van je favoriete lokale acts of grote internationale DJ’s.

Pseudo-nostalgische vocalen zijn naadloos gelaagd met jungle drum breaks, huidige pop tropes en zeldzame riddms. Door het constant creëren van rondspokende soundscapes waarbij je niet stil kunt blijven staan, is that guy from the smoking area een van de Amsterdamse ‘dark horses’.

Instagram


-INFO-
Datum | 6 januari
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets voorverkoop | €11,50
Tickets deurverkoop | €13,50
Facebook-event | link
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/weak-moves-suppo…the-smoking-area/


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X