SEPTEMBER,20

ZO06sep12:0015:00Where the Wild Things AreThe Kidspiration Club Tuinbios + workshop KinderfilmSchilderenTuinbiosWorkshop

Event Details

Deze zomer in onze tuin: kinderfilms met daarna een leuke workshop! Vier films voor alle leeftijden die allemaal iets te maken hebben met tekenen en kinderboeken en daarna kunnen de kids schilderen in het thema van de film.


๐——๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—น๐—บ: ๐—ช๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ช๐—ถ๐—น๐—ฑ ๐—ง๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€ ๐—”๐—ฟ๐—ฒ (9+)
Na een ruzie met zijn moeder rent de negenjarige Max weg, klimt in een zeilbootje en belandt na een reis over de oceaan in een land dat bevolkt wordt door metershoge monsters. Filmbewerking door regisseur Jonze en scenarist Dave Eggers van het beroemde jeugdboek Where the Wild Things Are van Maurice Sendak. De film is niet gemaakt voor een jonge doelgroep, daarvoor is hij te subtiel en weemoedig, zijn de emoties, bij volwassenen en kinderen, te hevig. Goed gespeeld, subliem vormgegeven, ontroerend en meeslepend.


๐——๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ
Welkom in het atelier van The Kidspiration Club. Het wekelijkse kunstgeschiedenis atelier voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De plek waar je leert door te experimenteren en te inspireren. Voor de komende periode ontvangt Juf Rox. de kleine kunstenaars graag in de tuin van Cinetol voor een leuke filmervaring + Workshop geรฏnspireerd op de must see kinderfilms. Materiaal en schorten zijn aanwezig maar let op: een echte kunstenaar kan best een beetje vies worden!

MONSTERS MAKEN! We bedenken de gekste monsters en varen samen met een bootje over een zee die we zelf gaan schilderen.

โ€ขโ€ขVoor de ouders: als je denkt dat jouw kind wat extra aandacht nodig heeft of het gewoon leuk vindt om samen met jou te creรซren: wees welkom en doe mee!


๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ// ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป
Where the Wild Things Are: 12:00 – 13:45
De workshop: 14:00 – 15:00
De programmaโ€™s horen bij elkaar maar zijn ook los te bezoeken.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ// ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€
De film: kinderen gratis// boven de 21 โ‚ฌ5
De workshop: โ‚ฌ5 (uitverkocht)
Stuur een mailtje naar info@cinetol.nl als je bij de film wilt zijn,
vanwege de 1,5m regels is het aantal bezoekers beperkt. Afrekenen kan aan de kassa (pin only).

X