SEPTEMBER,22

DO22sep20:0023:00Will KnoxZaal akoestischfolksinger songwriter

evosocial

Event Details

Will Knox

Britse singer-songwriter Will Knox is een verhalenverteller. Met enkele woorden en akkoorden brengt hij hele werelden tot leven. Zijn album Shedding + Blooming klinkt dan ook als een boek, waarin hij vertelt hoe hij afrekent met zijn verleden en een stevige in de toekomst zet, met een begin en een einde.

Will Knox staat bekend om zijn eerlijkheid. ‘Ik druk mezelf uit in mijn muziek, ik probeer gevoelens te vangen en zo eerlijk mogelijk te zijn. Ik weet niet wat ik anders met mijn leven moet doen.’ Die eerlijkheid maakt Knox een zeer geliefde singer-songwriter. De Britse artiest heeft al flink rondgereisd, en is nu in Haarlem neergestreken, waar zijn EP Little Holylands over gaat.

Nadat zijn single Stolen Car meer dan zeven miljoen plays heeft gekregen op Spotify, is hij terug met album Shedding + Blooming, een nieuwe stap in zijn werk, een album over thuiskomen en je bagage afschudden. De mooie plaat benadrukt zijn talent als songwriter, met prachtige gitaararrangementen en intieme zang. Dit vertaalt zich uiteraard ook naar liveshows, waarin het voelt of je recht zijn wereld ingezogen wordt. De show in Cinetol belooft dan ook niks anders dan een prachtige avond te worden.

Spotify
Instagram


-INFO-
Datum | 22 September
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10,50

Facebook Event


We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

Tijd

20:00 - 23:00

X