FEBRUARI,23

WO01feb20:00Wilson A. + Moving + Cardigan Inn | UitverkochtZaal indie rockpostpunk

Event Details

Wilson A.

Wilson A. is een man uit Brighton van middelbare leeftijd die door zijn tweede scheiding gaat. De band ‘Wilson A.’ daarentegen, is een minimalistische rock groep uit Amsterdam. Hun muziek begon in de zomer van 2022 met een collectie halfbakken gedichten over frustratie, laagvliegende paniek aanvallen en faalangst. Wilson A. transformeert alledaagse zwakheden tot iets positiefs: het bewijs dat je mens bent. Het eindresultaat is een combinatie tussen vurige post-punk en literaire indie-rock, waarbij ze inspiratie halen uit bands zoals Yard Act en Car Seat Headrest. De singles ‘What I talk about when I talk about running’ en ‘Want you to be weak’ , verschijnen later dit jaar.

Instagram

Moving

Moving is een popgroep.
Moving is Anne, Elliott, Tim en Bep, vrienden sinds hun jeugd. Vier broeders, waarvan twee biologisch.
Moving spendeerde twee jaar in een slaapkamer in Haarlem, waar ze persoonlijke en dromerige popsongs schreven en opnamen die zullen verschijnen op hun debuut-EP. Ze wisselden muziek, ideeën en verhalen uit en maakten zich klaar om de wereld te betreden: Moving out, Moving up.
Moving kijkt op naar Real Estate, Tame Impala, Mac DeMarco, Moonchild, Prince, Stevie Wonder, Leif Vollebekk, en Spinvis.

Instagram

Cardigan Inn

Cardigan Inn is een jonge post-punkband die de perfecte balans zoekt tussen verrassende melodieën en stevige grooves. Geïnspireerd door King Gizzard, Parquet Courts en The Talking Heads heeft dit viertal uit Amsterdam hun garagerock-oorsprong een frisse draai gegeven wat resulteert in een catalogus variërend van zachtere popsongs tot langere keiharde composities. Met de maak van hun debuutalbum in volle gang, is de band enthousiast voor de toekomst en kan niet wachten om het publiek hun frisse nieuwe geluid te laten horen.

Instagram


-INFO-
Datum | 1 februari
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €7,50
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/wilson-a-moving-cardigan-inn/


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X