NOVEMBER,21

DO25nov18:0021:00WYNNM (sold out)Vinyl Release Party electro popfolksinger/songwriter

Event Details

Vinyl Release Party: WYNNM

Wynnm haar kwikzilvergeluid is een elegante samensmelting van smooth folk en vital bass. Samen met haar band heeft ze het afgelopen jaar besteed aan het laten groeien van Wynnm’s geluid om tot hetzelfde effect te komen als sonische lavendel. Kalmerend, maar toch opwindend synthetiseren Wynnm’s etherische zang en dromerige soundscape de mooie en hartverscheurende ervaringen van het leven om een intieme luisterruimte te creëren. Na haar eerste jaar in het muziekcircuit kreeg haar debuut EP-album ‘Moonwalking’ (2020) wereldwijde aandacht op streamingdiensten, internationale radio en meer. Het album heeft zichzelf verder geactualiseerd, is op een aantal vinyl LP’s gestempeld, en ze zijn geprimed, geperst en klaar om op gedanst te worden.

De tijd om samen te komen voor een viering is dan ook gekomen voor de vinyl release party van het EP-album, dat is geboren in een stomend en stormend jaar. Onze oren zullen zingen, onze monden vormen samen een collectieve zachte adem, wat een opluchting! We zullen weer samen zijn. Hierbij ben je uitgenodigd in Cinetol op 25 november om de ‘Moonwalking’ EP live te beleven.

“Wynnm delights with her joyful mix of singer/songwriter acoustic folk paired with distinct electronic elements that build the perfect backdrop for her light and airy vocals.” – Glamglare

Spotify: https://bit.ly/Wynnm-Spoti
YouTube: https://bit.ly/Wynnm-YT
Instagram: @imwynnm


INFO
Datum | Donderdag 25 november
Doors | 18:00
Showtime | 18:30
Tickets | €12,-
Facebook-event | link


Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X