MAART,24

WO27mar19:30xCelia + LifeLoan + A OE + Miss StarlingZaal electropopIndie popsinger songwriter

Event Details

 

xCelia

De Vlaamse artiest xCelia maakt electropop met een randje. Zijdezachte zang gecombineerd met energieke, elektronische beats. Opzwepende bas synths met oprechte teksten. xCelia is in lijn met haar innerlijke Britney-chakra, waardoor ze haar meest gedurfde en avontuurlijke kant kwijt kan in muziek. Ze staat voor female empowerment en grenzeloze zelfexpressie, wat ze ook aanmoedigt bij haar luisteraars. Haar wereld is vol energie, vrouwelijkheid en passie. Door dans, mode en muziek belichaamt xCelia Pop met een hoofdletter ‘P’. Grote inspiratiebronnen zijn artiesten als Halsey, Grimes en Ellie Goulding.

Instagram | @_xcelia_

LifeLoan

LifeLoan vertegenwoordigt het gevoel dat alle persoonlijke ervaringen in het leven tijdelijk zijn. Ze heeft zich altijd als een buitenstaander gevoeld, maar door muziek voelde ze zich begrepen. Uit deze ervaring is LifeLoan ontstaan. Deze boodschap wordt overgebracht met fantasierijke teksten ondersteund door een mix van akoestische piano, dromerige synthesizers en gitaren en energieke hybride drumpartijen. Vol van contrasten bevindt het zich op het randje tussen lyrische singer-songwriter ballads en ingewikkeld geproduceerde donkere electropopnummers geïnspireerd door artiesten als James Blake en Imogen Heap.

Instagram | @_lifeloan_

A OE

A OE is een tovenaar, die goochelt met geluid. Met spreuken over verwondering vangt hij je in een trance. Met electrobeats als toverdrank tovert hij de dans. In een mengelmoes van repetitieve elektronische grooves, euforische harmonieën, Nederlandse teksten en een korreltje zout heeft hij zijn geluid gevonden. Op het podium uit hij zijn onvrede over het gebrek aan ruimte voor verwondering en magie in de wereld. Door middel van muziek, theater en dans tovert hij die ruimte dan maar zelf. Zijn liedjes zijn bijna theater, zijn bindteksten bijna sketches. Op het podium zie je een mengeling van Spinvis, de Jeugd van Tegenwoordig en Rundfunk.

Miss Starling

Met haar sprookjesachtige uiterlijk en unieke stem creëert Miss Starling haar eigen magische universum. Haar elektronische indie-popliedjes worden omschreven als fris, aanstekelijk en dromerig. Met haar eerste uitgebrachte nummer ‘circles’ bereikte ze al meer dan 358.000 streams op Spotify. Met haar eerlijke teksten over wat ze voelt en meemaakt, hoopt ze ieders hart te raken.

Miss Starling gebruikt de vogel als metafoor voor hoe ze naar mensen kijkt. Van veraf zie je een klein vogeltje dat misschien saai en eenkleurig lijkt, maar als je dichter bij de spreeuw komt zie je ineens al zijn kleuren. “Mensen zijn ook zo,” zegt Miss Starling. Je moet dichterbij komen om elkaars kleuren te zien.

Instagram | @miss_starling.music
Spotify | Link


-INFO-
Datum | 27 maart
Deur | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €12,50 | Link
Facebook-event | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

X