JUNI,22

VR10jun20:4523:00XILLANCinetol Presents alternative popalternative R&B

Event Details

XILLAN | EP Release Show

XILLAN, Xillan Macrooy, is geboren in Paramaribo, waar de culturele diversiteit even weelderig en kleurrijk is als het regenwoud. Als jonge Surinamer is hij opgegroeid tussen twee werelden, aan de ene kant de Surinaamse cultuur; een rijke mengelmoes met roots in onder andere  Afrika, Indonesië en India, en aan de andere kant zijn Amerikaanse en Europese muzikale helden. De muziek die uit deze mix voortvloeit maakt XILLAN tot de artiest die hij is.

Met zijn diepe soulvolle stem maakt XILLAN uitdagende muziek. Rijke producties en harde drums, met persoonlijke teksten over identiteit, cultuur en de liefde. Zijn nieuwe EP Crowning Gods, die hij deze show voor het eerst zal laten horen, is een nieuwe stap in Xillan’s carrière. Hij bezingt macht, geschiedenis en vrijheid, en gebruikt zijn stem als nooit tevoren. De eerste single is al te beluisteren, en belooft veel goeds. Ook heeft Xillan al een flinke livereputatie opgebouwd, in zowel zijn eigen projecten als als backing vocalist, met shows in grote zalen en op verscheidene festivals. Wat niemand verbaast met zo’n stem.  

Spotify
Instagram


-info-
Datum | 10 Juni
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10,50

Facebook Event


Praktische informatie:
Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM is deze show toegankelijk zonder testen voor toegang. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X