JULI,23

VR21jul20:00Yeko Ono? + LOVAZ + Mowing FlowersZaal postrockwave rock

Event Details

Yeko Ono?

Yeko Ono? bestaat uit 3 voormalige leden van Amsterdamse band Makazoruki die weer bij elkaar zijn en die zich hebben versterkt met een nieuwe gitarist. Er is een lading aan nieuw instrumental materiaal dat neigt naar post-rock maar dat nog steeds noisy en nog steeds punky is. Voor Yeko Ono? is dit optreden een thuiswedstijd, alleen spelen ze nu niet in de repetitieruimte van Cinetol maar in de zaal.

Youtube
Bandcamp

LOVAZ

LOVAZ is een ‘post-punk dramatische Balkan wave rock’-band uit Den Helder. Het begon als een zijproject met leden die ook betrokken waren bij andere bands, dus het kostte wat tijd om genoeg materiaal voor live shows te verzamelen. Ze spelen hedendaagse muziek met Bosnische teksten en dramatische zang brengt een spannende mix van melancholie en muzikale oorsnoepjes die onder je huid gaan kruipen.

Instagram

Mowing Flowers

Mowing Flowers spelen alternatieve rock beïnvloed door post-rock met een vleugje post-hardcore

Instagram 


-INFO-
Datum | 21 juli
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie

Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X