DECEMBER,18

ZA22dec19:3022:00YIN YIN + Brass Rave Unitism Paradiso + Ticket to the Tropics brassDiscofunkwereldmuziek

Event Details

De Nederlandse band YĪN YĪN laat zich inspireren door 60’s en 70’s sounds uit Zuid Azië en combineert dit met invloeden van wereldmuziek, disco, funk en elektronische muziek. ‘Thaichedelic’ noemen ze het zelf. YIN YIN bestaat in principe uit Kees Berkers (Baby Galaxy, YAYAYA) en Yves Lennertz (Bounty Island), maar live staan ze met vier man op het podium. Hun debuut ‘Pingpxng’ verscheen in cassettevorm in de zomer van 2018 via Coaster Records.

Brass Rave Unit is Amsterdams eigen mobiele, akoestische feestbrigade voor alle gelegenheden. Met saxofoon, trompet en drums hebben ze al menig festival in ongekend feestelijke stemming gekregen, van the Great Escape tot Glastonbury en van Shambala Festival tot Eurosonic Noorderslag.

Meer informatie en tickets via: https://paradi.so/YYBRU
Tijden onder voorbehoud.

Dit programma is gratis toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2018. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2018. Voor sommige programma’s zijn een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.
Meer over de Ticket to the Tropics-pas: http://paradi.so/TttTpas

 

–> Check hier het facebook event

X