NOVEMBER,23

DO16nov20:00Yoràn Vroom's Group of Friends | Special guest: Glenn Gaddum Jr.Zaal jazz

Event Details

Maandelijks ontvangen wij Yoràn Vroom en zijn Group of Friends in Cinetol voor een intieme avond met jazz en improvisatie. Na meerdere spectaculaire edities komt hij in november terug met nieuwe improvisaties en een gastmuzikant.

Group Of Friends

Group Of Friends is de band van Yoràn Vroom, componist en drummer uit Amsterdam. Vroom is al jaren actief in de Nederlandse en Europese jazzwereld, en heeft met vele internationale artiesten gewerkt.

Group Of Friends is een collectief van getalenteerde musici met ieder een specialisme, wat de band’s positie in de scene uniek heeft gemaakt. Met collectieve improvisatie als gemene deler, en inspiratie uit wereldwijde folklore, zullen de musici hun eigen interessante kijk geven op het repertoire van Vroom, met als doel het creëren van een proces waarbij zowel de musici als de luisteraars emotioneel, intellectueel en spiritueel in worden meegenomen.

Over Yoràn: 

“Yoràn Vroom quickly developed into one of the leading musicians of our time. “ –Vrije Geluiden

Beluister Across A Spectrum van A tot Z, en je weet precies wie Yoran Vroom is, en dat is een prettige kennismaking met een mooie muzikant. Een overtuigende, authentieke debuutplaat met geweldige in your face drums en percussie; alsof de muzikanten in de kamer om je heen staan.” – Slagwerkrant

Group Of Friends Live
Yoràn Vroom Spotify 
Yoràn Vroom Instagram

Special guest: Glenn Gaddum Jr.

Glenn Gaddum Jr. is een gerespecteerde bassist, gebaseerd in Amsterdam. Hij heeft met meerdere grote artiesten samengewerkt, zowel nationaal als internationaal. Glenn speelt een breed scala aan stijlen; jazz, funk, soul, pop, rock en hiphop. Op dit moment is hij op tour/aan het opnemen met Anouk, Matt Simons, Frank McComb en Sven Hammond.

Instagram | @glenngaddum

Group of Friends bestaat deze editie uit:

Drums – Jamie Peet
Bas – Glenn Gaddum Jr.
Piano – Timothy Banchet
Saxofoon – Ben van Gelder


-INFO-
Datum | 16 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €15* | Link
Gereduceerd tarief (studenten/minderjarigen/65+/Stadspas) | €10
Toegankelijk met WeArePublic
Facebook-event | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

X