OCTOBER,21

ZO17oct20:0022:00Yung + UnschoolingThe Daily Indie Presents postpunkpunk

Event Details

TDI presents: Yung + Unschooling 

Al een tijd zetten we in samenwerking met The Daily Indie knallende, groovende en oorstrelende shows in Cinetol neer. Bands als L’Éclair, Baby’s Berserk en Bartek kwamen al voorbij.

Yung (DK) 
Na jaren van touring met hun debuutalbum ‘A Youthful Dream’, trok het Deense punk kwartet Yung zichzelf terug om even bij te komen en om goed na te denken over welke richting zij in wilden slaan als band zijnde. De bandleden waren een mix tussen het melodische en eighties pop, en metal. Uiteindelijk kwamen ze met hun nieuwe album ‘Ongoing Dispute, waar ze ieder hun muzikale aanleg konden laten terugkomen. Een samensmelting van gierende gitaren, stuwende baslijnen, stijgende achtergrondzang in het refrein tijdens weemoedige verhalen over het leven.

“an album of maturity and fittingly, a grower with each listen” – Backseat Mafia

Spotify
Youtube

Unschooling (FR) 
Deze kersverse band en “Home-schooled egg-heads”, genaamd Unschooling, hebben hun schoolboeken het raam uit gegooid en hebben een eigen deceptieve mathematisch merk van rock in het curriculum gegooid, waar complexe gitaarlijnen flirten met lo-fi sponaniteit. Zo hebben ze hun eigen pilaren op de Open Universiteit gebouwd binnen post-punk. Het resultaat: net zo lawaaierig als gevoelig.

Spotify


INFO 
Datum | 17 oktober
Doors | 20:30
Showtime | 21:00
Tickets | 11,-

Facebook Event


Coronamaatregelen
Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor 100 man publiek. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X