MEI,23

ZA27may20:45Zuster Zonnebloem | Support: HeathSingle release 70spsych rock

Event Details

Zuster Zonnebloem

Geboren in 2020 en getogen in de jaren 70.
Met hun old-school psychedelic rock sound en hoopvolle boodschap hebben zij het doel de wereld een stukje zonniger te maken!
Dit eigenzinnige viertal neemt je mee op reis het ene moment is het helder en kwetsbaar, het andere moment rauw en losgeslagen. Strevende naar een plek waar iedereen verbonden is met elkaar, de muziek en de planeet.

In 2020 bracht Zuster Zonnebloem hun eerste single Without Time uit. Er volgde al snel een EP genaamd Deja Vu sindsdien is Zuster Zonnebloem op weg om hun warmte met het hele land te delen. Op 27 mei komt presenteren ze kun nieuwe single in Cinetol.

Instagram 
Spotify

Support: Heath

“Er woedt een psychedelische storm over de hofstad”, en de naam is Heath. Over de heide en achter de duinen. Grenzeloos en ongetemd.
Vreemde maatsoorten, laaiende harmonica’s en hypnotiserende gitaren vergezeld van verhalende lyrics vormen samen een betoverende reis. Een combinatie van gestructureerde jams, soundscaping en all-round psychedelica nemen de luisteraar mee op avontuur. Naast het genre-overstijgende karakter van de nummers en de unieke ‘vintage modern’ sound, staat Heath bekend om hun zeer energieke live shows die je op 27 mei kan zien in Cinetol.

Instagram 
Spotify


-INFO-
Datum | 27 mei
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X