MEI,21

WO26may20:0021:30Safe Spaces Muziek voor iedereen diversiteitinclusiemuzieksectortalks

Event Details

Bij het ontwikkelen van beleid rondom diversiteit en inclusie is het niet eenvoudig om de brug van theorie naar praktijk te slaan. En toch is er een belangrijke taak weggelegd voor de muziekwereld om ongelijkheid tegen te gaan, in het bijzonder als publieke sector met een voorbeeldfunctie. Daarom organiseren we in samenwerking met verschillende (ervarings)deskundigen drie talks, die specifiek bedoeld zijn voor de Amsterdamse muzieksector over inclusie en diversiteit.

Hoe maak je op een authentieke manier positieve veranderingen op het gebied van diversiteit en inclusie binnen je organisatie? En hoe verhoud je je daarin tot je publiek en programmering? In de panelreeks ‘Muziek voor iedereen’ gaan we met verschillende sprekers op zoek naar een praktische benadering van diversiteit voor en door mensen uit de sector.

——

Editie 2: Safe Spaces || Diversiteit en inclusie m.b.t. je publiek 

De tweede editie over safe spaces en diversiteit en inclusie in verhouding tot je publiek. Hierbij gaan we onderzoeken wat een safe space is en hoe organisaties en betrokken eraan kunnen bijdragen om van hun locatie een prettige en veilige plek te maken voor hun publiek.

Sprekers: Serdar Manavolgu (Pink Istanboel), Helena Castro (Nachtburgemeester/ClubEthics), Peter van Vught (Milkshake/Club NYX)
Moderatie: Jennifer Muntslag

» Woensdag 26 mei // 20:00 – 21:30

—————————
INFO
De reeks ‘Muziek voor iedereen’ focust zich met name op de (Amsterdamse) muzieksector, maar is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. De verschillende edities zijn individueel te bekijken, maar we raden aan alle 3 de edities bij te wonen.

Aanmelden:
De talks zijn bij te wonen via Zoom. Deelnemen kan via: bit.ly/Muziekvooriedereen
Indien mogelijk laten we bij de 2e en 3e editie ook live publiek toe. Meer info volgt zodra we daarover meer weten.

Prijs: 
Online deelname is gratis, doneren voor het programma kan via een link die tijdens het event geplaatst zal worden.

Data & tijden:
Woensdag 19 mei (20:00 – 21:30) – klik hier voor meer info
Woensdag 26 mei (20:00 – 21:30)
Woensdag 2 juni (20:00 – 21:30) – klik hier voor meer info

| Facebook |

X