JUNI,21

WO02jun20:0021:30Wie boek je en wie niet?Muziek voor iedereen diversiteitinclusiemuzieksectortalks

Event Details

Bij het ontwikkelen van beleid rondom diversiteit en inclusie is het niet eenvoudig om de brug van theorie naar praktijk te slaan. En toch is er een belangrijke taak weggelegd voor de muziekwereld om ongelijkheid tegen te gaan, in het bijzonder als publieke sector met een voorbeeldfunctie. Daarom organiseren we in samenwerking met verschillende (ervarings)deskundigen drie talks, die specifiek bedoeld zijn voor de Amsterdamse muzieksector over inclusie en diversiteit.

Hoe maak je op een authentieke manier positieve veranderingen op het gebied van diversiteit en inclusie binnen je organisatie? En hoe verhoud je je daarin tot je publiek en programmering? In de panelreeks ‘Muziek voor iedereen’ gaan we met verschillende sprekers op zoek naar een praktische benadering van diversiteit voor en door mensen uit de sector.

——

Editie 3: Wie boek je en wie niet? || Diversiteit en inclusie m.b.t. je programmering 

In de derde editie staat diverse, inclusieve en ook passende programmering centraal. Hierin onderzoeken we hoe je programmering samenstelt die passend en divers is en ook strookt met de waarden die je wilt uitdragen als podium of organisatie. (aanvullen info sprekers)

Sprekers: Munira Blom (Reggae Movement NL), Josefien van Poppel (Cinetol), Shishani Vranckx (Miss Catharsis/Shakuar), Said Salhi (Marmoucha)
Moderatie: Angelo Bromet

» Woensdag 2 Juni // 20:00 – 21:30

 

—————————
INFO
De reeks ‘Muziek voor iedereen’ focust zich met name op de (Amsterdamse) muzieksector, maar is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. De verschillende edities zijn individueel te bekijken, maar we raden aan alle 3 de edities bij te wonen.

Aanmelden:
De talks zijn bij te wonen via Zoom. Deelnemen kan via: bit.ly/Muziekvooriedereen
Indien mogelijk laten we bij de 2e en 3e editie ook live publiek toe. Meer info volgt zodra we daarover meer weten.

Prijs: 
Online deelname is gratis, doneren voor het programma kan via een link die tijdens het event geplaatst zal worden.

Data & tijden:
Woensdag 19 mei (20:00 – 21:30) – klik hier voor meer info
Woensdag 26 mei (20:00 – 21:30) – klik hier voor meer info
Woensdag 2 juni (20:00 – 21:30)

| Facebook |

X